Harekete Geç
HATAY DESTEK MERKEZİNDE SOSYAL SORUMLULUK ETKİNLİĞİ
27-31 Aralık 2023 tarihinde Depremden en çok etkilenen şehirlerimizden biri olan Hatay Belen’de Destek Merkezlerinde kadın-çocuklarla egzersiz etkinlikleri yapılmıştır. Öğrencilerimize ve destek olan gönlüllülere teşekkür ederim. Prof.Dr. Özlem Ülger Dekan
Lisans öğrencilerimizin 7. Ulusal El rehabilitasyonu Kongresi Sözlü Bildiri Sunmuşlardır. Kendilerini tebrik ediyoruz...
Patent yarışmasında akademisyenlerimize ödül
Kardeş Okul Projemiz
Mardin Midyat’ta kardeş okul seçen öğrenciler belli aralıklarla okulun ihtiyaçlarına yönelik projeler gerçekleştirilmektedir. Bu kapsamda, 20-23 Nisan 2023 tarihinde üniversite sınavında tercih yapacak öğrencilere, fizyoterapistlik mesleği ve bölüm tanıtımı yapıldı. İhtiyacı olan öğrencilerin kırtasiye ihtiyaçları karşılandı. Katılım sağlayan ve bu sosyal sorumluluk projesini yürüten öğrencilerimize teşekkür ederim. Prof.Dr. Özlem Ülger Dekan
KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİĞİ
Öğrencilerimiz tarafından 8 Mart 2023 tarihinde, Dünya Kadınlar günü için ‘’ Güç Bizde ‘’ projesi ile kadın ve kadın beyanlı bireyler için mor bileklikler yapılmıştır. Farkındalık oluşmasına katkı sağlayan bu sosyal sorumluluk etkinliği için öğrencilerimize teşekkür ederim.
Afet Eylem Planı
MENTAP
Engelli ve yaşlılara bakım verenler için ruh sağlığı ve sağlık eğitimi
SABAK Akreditasyon Belgesi Takdim Töreni
SABAK Akreditasyon Belgesi Takdim Töreni, 18 Kasım 2021 tarihinde gerçekleştirilmiştir.
Fizyoterapi ve Rehabilitasyonda 60 Yıl
Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Sibel Aksu Yıldırım'a Ödül

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Fakültesi öğretim üyemiz Prof. Dr. Sibel Aksu Yıldırım, International Women’s Forum Türkiye (IWF Türkiye) tarafından "Karar Mekanizmalarında Kadın Liderler Projesi" çerçevesinde ödüle layık görüldü. Prof. Dr. Sibel Aksu Yıldırım, alanında uzman bir bilim insanı olmanın yanı sıra, çevresindeki diğer kadınlara da ilham vererek liderlik etmekte ve karar mekanizmalarında rol oynamaktadır. Bu başarısı ödülle taçlanan Prof. Dr. Sibel Aksu Yıldırım'ın, kendi alanında yaptığı çalışmaların yanı sıra, toplumun genelinde kadınların lider olmalarını teşvik etme çalışmalarındaki özverisi de takdirle karşılanmaktadır.

IWF Türkiye, Amerika Birleşik Devletleri’nde 1982 yılında kurulan International Women’s Forum’un (IWF) Türkiye yapılanmasıdır. IWF, farklı ülkelerden gelen, değişik başarı hikâyeleri ve kültürlere sahip kadın liderlerin buluştuğu, fikir ve bilgi paylaşımında bulunduğu ve birbirlerinden ilham aldığı ortamlar sunmakta, liderlik gelişimi konusunda öncülük etmektedir. Bu amaçla düzenlediği uluslararası, bölgesel ve ulusal konferanslar, üst düzey devlet ve kurum yöneticileriyle buluşma toplantıları ve uluslararası eğitim programları ile lider olan ve lider olma potansiyeline sahip kadınları bir araya getirmektedir.

Amacı girişimci, yaratıcı, yatırımcı, çözüm üretici, başarılı ve enerjik kadınlara sahip oldukları potansiyellerini lider olma hedefine doğru geliştirmeleri konusunda uluslararası ve ulusal ölçekte destek ve yönlendirme sağlamak olan IWF tarafından 100 kadın liderden biri olarak ödüllendirilen Prof. Dr. Sibel Aksu Yıldırım, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından verilen PATENT ÖDÜLÜ, Başbakanlık tarafından International Invention Fair Gold Medal Award ve Boğaziçi Üniversitesi tarafından Enterprize Enterpreneurship Award (2nd) ödüllerine de sahiptir.

Prof. Dr. Sibel Aksu Yıldırım’ı, lider ve öncü karakterleriyle çevrelerine ilham vermiş kadınların varlığının her alanda görünür olması adına anlamlı ve değerli olan bu ödül için tebrik ediyor, kadın liderlerin teşvik edilmesine katkı sağlayacağına yürekten inanıyoruz.