8 Eylül Dünya Fizyoterapi Günü
8 Eylül Dünya Fizyoterapi Günü Kutlu Olsun.
2024 Fakülte Mezuniyet Törenimiz
Öğrenci Kılavuzu
Fakültemizin Lisans Öğrenci kılavuzu yayınlanmıştır.
Yüksek Lisans Programındaki Öğrencilerimiz İçin

Tez Önerisi

1.    Tez Onerisi Formu (Anabilim Dalı Başkanınca Paraflı)
2.    Akademik Bolum Kurul Karan
3.    Etik Kurul
4.    Tez Veri Girişi Formu

Tez Önerisi Değişikliği

1.    Danışmanın Dilekçesi
2.    Veri Tez Önerisi Formu
3.    Etik Kurul
4.    Akademik Bölüm Kurul Kararı
5.    Tez Veri Giriş Formu

**Tez Onerileri Anabilim Dali Başkanının parafı olmadan Sekreterligimize tesilm edilmeyecektir.

Tez Savunma Sınavı

1. Turn it-in (Sekreterlige Sınav öncesi Teslim Edilecek.)
2.Yüksek Lisans/Doktora Tez çalışması Orijinallik Raporu (Sinav öncesi Sekreterlige Teslim Edilecektir)
3. Etik Kurul (Sınav öncesi Sekreterliğe Teslim Edilecektir)
4. Tez Sınav Jürisi Atama Teklifi (Sınav öncesi Sekreterlige Teslim edilecek.)
5. Tezden üretilmiş 1 Adet Sözel Sunum veya Posterin Kongre veya sempoyzumlarda sunulmuş olması gerekir (Sınav Öncesi Sekreterliğe teslim Edileceltir).
6. Akademik Bölum Kurul Kararı
7. Tez Onerisi Formu

Sonrası:

1.    Tez inceleme ve Degerlendirme Formu (5 adet ögretim üyeleri Tarafından Doldurulacak) (Sekreterlige Testim Edilecek.)
2.    Sınav Tutanağı (Sekreterlige Teslim Edilecek.)
3.    Tez Başlığı Degişmiş ise Tez Başlığı Değişiklik Tutanağı (Ogrenci Tarafından Sınav Esnasında Hazırlanır) (Sekreterlige Teslim Edilecek.)
4.    Tez ve Tez çalışması Orijinallik Teslim Formu (Ogrenci Hazırlayıp, Enstitüye Teslim Edecek.)
5.    Tez Onay Sayfası (Ogrenci Hazırlayıp, Enstitüye Teslim Edecek.)
6.    Tez Teslim Tutanağı (Ogrenci Hazırlayıp, Enstitüye Teslim Edecek.)