Harekete Geç
HATAY DESTEK MERKEZİNDE SOSYAL SORUMLULUK ETKİNLİĞİ
27-31 Aralık 2023 tarihinde Depremden en çok etkilenen şehirlerimizden biri olan Hatay Belen’de Destek Merkezlerinde kadın-çocuklarla egzersiz etkinlikleri yapılmıştır. Öğrencilerimize ve destek olan gönlüllülere teşekkür ederim. Prof.Dr. Özlem Ülger Dekan
Lisans öğrencilerimizin 7. Ulusal El rehabilitasyonu Kongresi Sözlü Bildiri Sunmuşlardır. Kendilerini tebrik ediyoruz...
Patent yarışmasında akademisyenlerimize ödül
Kardeş Okul Projemiz
Mardin Midyat’ta kardeş okul seçen öğrenciler belli aralıklarla okulun ihtiyaçlarına yönelik projeler gerçekleştirilmektedir. Bu kapsamda, 20-23 Nisan 2023 tarihinde üniversite sınavında tercih yapacak öğrencilere, fizyoterapistlik mesleği ve bölüm tanıtımı yapıldı. İhtiyacı olan öğrencilerin kırtasiye ihtiyaçları karşılandı. Katılım sağlayan ve bu sosyal sorumluluk projesini yürüten öğrencilerimize teşekkür ederim. Prof.Dr. Özlem Ülger Dekan
KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİĞİ
Öğrencilerimiz tarafından 8 Mart 2023 tarihinde, Dünya Kadınlar günü için ‘’ Güç Bizde ‘’ projesi ile kadın ve kadın beyanlı bireyler için mor bileklikler yapılmıştır. Farkındalık oluşmasına katkı sağlayan bu sosyal sorumluluk etkinliği için öğrencilerimize teşekkür ederim.
Afet Eylem Planı
MENTAP
Engelli ve yaşlılara bakım verenler için ruh sağlığı ve sağlık eğitimi
SABAK Akreditasyon Belgesi Takdim Töreni
SABAK Akreditasyon Belgesi Takdim Töreni, 18 Kasım 2021 tarihinde gerçekleştirilmiştir.
Fizyoterapi ve Rehabilitasyonda 60 Yıl
Sosyal ve Sportif Etkinlikler

Sportif Etkinliklerimiz

Üniversitemizde spor şenliklerinin 40. yılını yaşadığımız 2020 yılında 40. Spor Şenliği’ne Futbol Erkek/ Kadın, Basketbol Erkek/ Kadın, Voleybol Erkek/ Kadın, Hentbol Erkek/ Kadın, Tenis Erkek/ Kadın, Masa Tenisi Erkek/ Kadın, Badminton Erkek/ Kadın, Atletizm Erkek/Kadın, Yüzme Erkek/ Kadın, Bisiklet Erkek/ Kadın takımlarıyla katılmış ancak Covid-19 nedeniyle spor şenlikleri ertelenmiştir. Bölümümüz kuruluşundan itibaren düzenli olarak bu etkinliklere katılmış ve Rektörlük Kupası da dahil değişik bıranşlarda kupalar kazanmıştır.

Öğrenci Toplulukları

Öğrencilerimiz, Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesindeki 153 adet Öğrenci Topluluğu’na eşit erişim hakkına sahiptir.

2019 Yılında, fakültemiz bünyesinde, Fizyoterapi İlgi Topluluğu(FİT) kurulmuştur ve etkinliklerini sürdürmektedir.

Sosyal Etkinliklerimiz

Fakültemizde bir Öğrenci Etkinlikleri Çalışma Grubu bulunmaktadır. Öğrenci temsilcisi de bu çalışma grubunda yer almaktadır. “Tanışma Partisi,” “Yılbaşı Partisi,” “Piknik,” “Tiyatro izleme” aktiviteleri gerçekleştirilmekte ve panolardan duyurulmaktadır. Oryantasyon etkinliği, Üniversite UNI101 Üniversite Yaşamına Giriş Dersi, yeni kayıt yaptıran öğrenciler için Bölümde Öğretim üye ve elemanlarının katılımı ile Tanışma etkinliği düzenlenmektedir.

1961 yılında kurulan bölümümüzde, 3. sınıflar 4. sınıfları uğurlamak için her yıl geleneksel Hotpack Şenliği hazırlamaktadır. (Hotpack, fizik tedavi alanıda yaygın kullanılan sıcak torbaların orjinal adıdır.) Ayrıca bir başka geleneksel etkinliğimiz de, 1. sınıfları karşılamak için her yıl güz dönemi başında düzenlenen okula hoşgeldiniz partisidir. Bu etkinlikler, bütün öğretim elemanları ve öğrencilerin katılımı ile gerçekleştirilmektedir. Yine öğrencilerin ve öğretim elemanlarının katılımı ile; basketbol turnuvası, çeşitli amaçlarla düzenlenen partiler, yılbaşı etkinlikleri gibi birçok başka etkinlik de gerçekleştirilmektedir.

8 Nisan Türkiye Fizyoterapistler Gününde Sıhhiye Yerleşkesi’nde Üniversitemiz personeli ve öğrencilerine açık egzersiz etkinliği Dönem IV öğrencileri ve öğretim elemanlarının katılımı ile düzenlenmektedir.

2019 yılında dekanlık katının renovasyonunu kutlamak amacıyla bir açılış kokteyli yapılmıştır.

10 Ocak 2020'de fakültemizin kuruluşunun 1. yılı öğrencilerimiz ve öğretim elemanlarımız ile kutlanmıştır.

2020 Yılının Şubat ayında Dünya Fizyoterapi Konfederasyonu tarafından akredite olmamızı kutlamak amacıyla bir kokteyl gerçekleştirilmiştir. Fotoğraf galerimize gitmek ve etkinliklerle ilgili tüm resimleri görmek için tıklayınız.