Harekete Geç
HATAY DESTEK MERKEZİNDE SOSYAL SORUMLULUK ETKİNLİĞİ
27-31 Aralık 2023 tarihinde Depremden en çok etkilenen şehirlerimizden biri olan Hatay Belen’de Destek Merkezlerinde kadın-çocuklarla egzersiz etkinlikleri yapılmıştır. Öğrencilerimize ve destek olan gönlüllülere teşekkür ederim. Prof.Dr. Özlem Ülger Dekan
Lisans öğrencilerimizin 7. Ulusal El rehabilitasyonu Kongresi Sözlü Bildiri Sunmuşlardır. Kendilerini tebrik ediyoruz...
Patent yarışmasında akademisyenlerimize ödül
Kardeş Okul Projemiz
Mardin Midyat’ta kardeş okul seçen öğrenciler belli aralıklarla okulun ihtiyaçlarına yönelik projeler gerçekleştirilmektedir. Bu kapsamda, 20-23 Nisan 2023 tarihinde üniversite sınavında tercih yapacak öğrencilere, fizyoterapistlik mesleği ve bölüm tanıtımı yapıldı. İhtiyacı olan öğrencilerin kırtasiye ihtiyaçları karşılandı. Katılım sağlayan ve bu sosyal sorumluluk projesini yürüten öğrencilerimize teşekkür ederim. Prof.Dr. Özlem Ülger Dekan
KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİĞİ
Öğrencilerimiz tarafından 8 Mart 2023 tarihinde, Dünya Kadınlar günü için ‘’ Güç Bizde ‘’ projesi ile kadın ve kadın beyanlı bireyler için mor bileklikler yapılmıştır. Farkındalık oluşmasına katkı sağlayan bu sosyal sorumluluk etkinliği için öğrencilerimize teşekkür ederim.
Afet Eylem Planı
MENTAP
Engelli ve yaşlılara bakım verenler için ruh sağlığı ve sağlık eğitimi
SABAK Akreditasyon Belgesi Takdim Töreni
SABAK Akreditasyon Belgesi Takdim Töreni, 18 Kasım 2021 tarihinde gerçekleştirilmiştir.
Fizyoterapi ve Rehabilitasyonda 60 Yıl
H.Ü. 2020-2021 ÖĞRETİM YILI ÇEVRİMİÇİ YAZ OKULU UYGULAMA İLKELERİ

1. Yaz Okulu süresi 6 haftadır (12 Temmuz-29 Ağustos 2021 dersler/31 Ağustos- 5 Eylül 2021 sınavlar).
2. Yaz Okulunda sadece teorik dersler, eş zamanlı dersler ve proje kapsamındaki dersler açılabilir.
3. Yaz Okulunda açılacak derslere sadece o dersi/dersleri daha önce alıp başarısız olan öğrenciler ve yaz okulunda ilk kez alınacak ders/dersler ile mezun olabilecek öğrenciler (ilgili akademik birimin öğrencinin bu koşulu sağladığına dair yönetim kurulu kararı ile) kayıt yaptırabileceklerdir. Fakülte Yönetim Kurulu kararlarının ders kayıt haftasından (5-9 Temmuz 2021) önce ÖİDB Başkanlığı’na bildirilmesi gerekmektedir.
4. Yaz Okulu’nda ders açmak isteyen ders sorumluları HUZEM tarafından belirlenecek asgari koşulları karşılamak zorundadır. Dersler HUZEM tarafından önerilecek Blackboard, Zoom, BigBlue Button, Micrososft Teams vb. gibi programlar kullanılarak yürütülmelidir. Derslerin konu anlatımı, uygulama ve örneklerle ilgili kısımlarının önceden kayıt altına alınarak öğrenme yönetim sistemi üzerinden öğrencilerin erişimine açılması beklenmektedir. Eş zamanlı oturumların da kayıt altına alınması gerekmektedir.
5. Öğrenciler haftalık ders saatlerini kontrol ederek en fazla 3 ders için talepte bulunabilir. Devam koşulu yerine getirilen derslerde devam zorunluluğu %50, yerine getirilmemiş derslerde %70’tir. Alınacak derslerin önkoşulu olup olmadığına dikkat edilmesi gerekmektedir.
6. Öğrencilerin derslere kayıt yaptırması halinde çevrimiçi eğitimde kullanılacak programların gerektirdiği teknik altyapı ve internet olanaklarına sahip oldukları kabul edilecek ve bu konuda sunulacak mazeretler dikkate alınmayacaktır.
7. Ders içerikleri, canlı ders video kayıtları sisteme yüklenecek ve öğrencinin çalışmasına sunulacaktır.
8. Diğer Üniversite öğrencileri bu yıl Üniversitemiz Yaz Okulu’ndan ders alamayacaktır.

9. Yaz Okulunda açılacak derslerin sınavları ödev ya da proje biçiminde yapılmayacaktır.